Over dit recept...
Passievruchten liefde...
Dat is wat ik voel voor dit bijzonder lekkere vruchtje.
Dus moest ik het verwerken in een zomerse mocktail.
Een beetje zoals dat ene bekende drankje, maar dan met een coconut twist en zonder alcohol.
Het is nog steeds een plaatje, en hoe chic zit je erbij met deze mocktail in je hand?
Super lekker, je blijft ervan sippen.
Wat er precies in gaat?
Dat vertel ik je in het recept...
Ingrediënten
- 120 ml passievruchtensap
- 40 ml kokosmelk
- Sap van een halve limoen
- 1 eetlepel passievruchtensiroop
- 1 passievrucht
- Handvol crushed ice
- Een takje munt
- Cocktailshaker
- Cocktailglas
Bereidingswijze
-
In een cocktailshaker meng je alles plus de inhoud van een halve passievrucht. De andere helft en de munt bewaar je voor later.
- Schudt goed tot er een schuimlaagje ontstaat.
- Giet dit voorzichtig over naar een cocktailglas en strijk de schuim over de hele oppervlakte.
- Leg de overgebleven helft van de passievrucht met de schil naar beneden in het schuim.
- Steek er ook het takje munt bij.
Serveer het direct en geniet...
Drink smakelijk!
Reactie plaatsen
Reacties