Over dit recept...
Wat kan ik uitkijken naar alle heerlijk gerechten die de komende weken op tafel komen. Ik vind het lekker om van alles wat te eten en hou daarbij altijd ruimte vrij voor het toetje. Vaak heb ik na het eten trek in een opkikkertje. Met deze heerlijke Red Velvet Latte met een vleugje Choco komt dat helemaal goed.
Bovendien ademt deze latte de sfeer van kerst met z’n mooie rood/roze kleur.
Een echte eyecatcher op tafel!
Zo maak je het…
Ingrediënten
- 1 eetlepel gezoete chocoladepoeder (voor chocolademelk)
- 1 theelepel suiker
- ½ theelepel vanille extract
- 1 eetlepel bietensap
- 1 espresso
- Amandelmelk barista
Bereidingswijze
- In een glazen mok meng je de chocoladepoeder met de suiker, de vanille extract, en de bietensap. Roer dit tot een papje.
- Schenk hier de espresso bij en roer nogmaals.
- In een steelpannetje verwarm je de amandelmelk en tussentijds klop je de melk schuimig met een garde. Of je kunt het in een melkschuimer maken als je deze hebt.
- Giet ook de amandelmelk in de mok tot het vol is. Schep er lekker veel schuim op en maak eventueel af met wat gezellige sprinkles.
En dat is het, je Red Velvet Latte is klaar om de show te stelen!
Geniet ervan
Reactie plaatsen
Reacties