Over dit recept...
Er zijn gewoon van die dagen dat je comfort boven alles kiest.
Dan moet wat ik eet bijvoorbeeld lekker smeuïg en vooral cheesy zijn.
Op die momenten is deze Tomato Mac & Cheese echt perfect en raakt precies de juiste snaar.
Wat mij betreft moet comfortfood ook gewoon zo zijn, inderdaad iets minder gezond, maar wel wat je op dat moment even nodig hebt.
Dus hier mijn stukje troost voor jou op dat soort dagen. En zo gepiept want het is een one pot pasta recept dus ook je hoeveelheid afwas blijft beperkt.
Als dat geen comfort is...
En zo maak je dit heerlijke recept.
Ingrediënten
Voor 5 personen
- 500 gram fusilli of andere pasta naar keuze
- 680 gram tomatensaus
- 720 ml water
- 1 theelepel zout
- 1/2 theelepel knoflookpoeder
- 200 ml room
- 150 gram geraspte mozzarella
- Evt. een eetlepel gesnipperde peterselie
Bereidingswijze
- In een grote diepe pan voeg je de tomatensaus, het water, de pasta, de knoflookpoeder, en het zout toe. Schep alles goed om en breng op medium vuur aan de kook. Roer om de 10 minuten even om te voorkomen dat de pasta op de bodem van de pan blijft plakken.
- Als de pasta beetgaar is, zal je zien dat ook de saus geslonken is. Schep nog eens goed om.
- Voeg de room toe en meng.
- Doe er ook de geraspte kaas bij en schep om tot de kaas gesmolten is.
- Serveer de pasta direct nu het nog lekker cheesy en smeuïg is. Strooi er eventueel nog wat gesnipperde peterselie over en klaar.
Serveertip: De pasta is heerlijk met een goed gekruide gegrilde zalmfilet of kipfilet.
Eet smakelijk!
Reactie plaatsen
Reacties