Over dit recept...
Ok, eerlijk is eerlijk, dit vind je lekker of niet...
Van de smaak van truffel moet je houden. En laten wij er thuis nou hartstikke dol op zijn.
Als liefhebber is het ultiem genieten van dit recept want niet alleen de ravioli is gevuld met ricotta en truffel, maar ook de roomsaus is rijkelijk voorzien.
Het allermooiste is dat je deze heerlijke pasta echt binnen 30 minuten op tafel hebt.
Maak het af met wat vers geraspte Parmezaanse kaas en mmmmmmm
Dit heb je er nog meer voor nodig
Ingrediënten
Voor 4 personen
- 750 gram verse ravioli met truffel en ricotta
- Scheutje olijfolie
- 500 ml kookroom
- 2 dessertlepels truffel tapenade
- 1 theelepel knoflookpoeder
- 1-2 theelepel zout
- Snuf vers gemalen zwarte peper
- Parmezaanse kaas (zelf raspen)
- Een eetlepel fijngesneden peterselie
Bereidingswijze
-
Zet een flinke pan water met een scheutje olijfolie op het vuur. Wanneer het water kookt voeg je de ravioli toe en kook je het volgens de instructies op de verpakking.
- In de tussentijd voeg je in een sauspan de kookroom toe, met de truffel tapenade, het zout, en de kruiden.
- Breng de saus al roerend op zacht vuur aan de kook en wacht tot het een beetje indikt. Proef en stel de smaak eventueel wat bij. Zet dan het vuur af en dek de pan af.
- Als de ravioli klaar is giet je het water af en voeg je het bij de saus. Meng heel voorzichtig door de saus. Probeer de ravioli heel te houden.
- Schep de ravioli op een mooi pastabord en rasp er wat van de Parmezaanse kaas over.
- Strooi de peterselie ook er overheen en serveer het direct.
Iedereen aan tafel en...genieten maar.
Eet smakelijk!
Reactie plaatsen
Reacties