Lunchwrap met Zalm

Gepubliceerd op 17 mei 2023 om 06:30

Over dit recept...

Er is iets met zalm in wraps...

Op de een of andere manier is dit altijd een succes. Van die combinaties die niet mis kunnen gaan. Voeg er rauwkost aan toe en je zit goed.

En we gaan natuurlijk voor lekker veel, want hoe meer hoe beter en zelfs gezonder.
We gaan voor de regenboogkleuren als vulling. Wel even strak oprollen, opmaken, en lekker opeten.

Dit heb je nodig...

 

Ingrediënten

  • 1 volkoren tortilla in maat L

  • Hummus (pikant of naturel)
  • 1/4 rode of gele paprika in reepjes
  • Slamix naar wens
  • 1/2 avocado
  • 1/4 komkommer in reepjes
  • Plakjes gerookte zalm
  • Optie: mosterddressing
  • Optie: salade toppings 

 

Bereidingswijze

  1. Leg de tortilla plat en smeer er ongeveer 2 eetlepels hummus overheen.

  2. In het midden leg je een handvol sla.
  3. Leg hier bovenop ook de paprika, avocado, komkommer, en zalm. Het moet een hoopje worden in het midden van de tortilla.
  4. Vouw dan eerst de zijkanten van de tortilla naar binnen zodat de inhoud er niet uitvalt. Rol dan in de lengte voorzichtig maar wel stevig op en plak het randje met een beetje hummus vast.
  5. Maak een bordje op met wat sla. Snijd de wrap door midden en leg op het bedje van sla.
  6. Maak het eventueel af met wat mosterddressing over de bovenkant van de rolletjes, en strooi er wat salade toppings over.

 

En klaar...geniet van deze o zo makkelijk te bereiden gezonde lunch.

 

Eet smakelijk!